Making Volcano

Pada hari Rabu 19 Okt 2011, satu pertandingan membuat gunung berapi telah diadakan untuk murid-murid Tahun 6 bagi memenuhi aktiviti sempena Program Senggang UPSR 2011. Kemudian pada hari Jumaat 21 Okt 2011 pula, diadakan pertandingan meletuskan 'Gunung Berapi' tersebut. Semua murid SK Kota Warisan dari tahun 1 hingga 6 teruja menyaksikan persembahan letusan gunung berapi itu. Mari kita perhatikan gambar-gambar semasa pertandingan dijalankan.


 Semua kumpulan sedang bersedia


Guru Besar, Pn. Hjh. Rohaidah bertindak sebagai hakim bagi menentukan kemenangan pasukan-pasukan yang bertanding. Terima kasih diucapkan kepada Guru Besar kerana sudi menyempurnakan pertandingan ini. Tahniah buat semua murid Tahun 6.
(*Nota : Terdapat gambar yang kurang memuaskan kerana gambar dirakam menggunakan kamera 14 mega pixel menyebabkan sistem blog ini secara automatik "mengkompreskan" gambar-gambar tersebut).  HARAP MAAF!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
October 22, 2011 at 5:30 PM delete

Tahniah cikgu-cikgu dan murid-murid. Harap praktikal ini menjadi pembakar semangat buat semua murid untuk menjadi seorang saintis.

Reply
avatar